Skip to main content

Verjaardag, personeelsfeest, trouwfeest, familiedag of themafeest?

Feest

De zaal van De Hebberd in Amersfoort is een zeer geschikte feestzaal voor allerlei verschillende feesten. Verjaardagen, personeelsfeesten en themafeesten worden regelmatig gevierd in onze zaal, die geschikt is voor maximaal 65 feestgangers.

De zaal is sfeervol ingericht en beschikt over een eigen bar.

Zaal

U heeft keuze uit verschillende feestarrangementen. Graag bespreken wij de feestdag of de feestavond met u, zodat het feestarrangement goed aansluit bij uw wensen. Ook de inrichting en de aankleding van de feestzaal kunnen in overleg worden aangepast, om de door u gewenste sfeer te creëren.

Parkeren

Hoe vervelend is het voor uw gasten als ze moeite moeten doen om een parkeerplek te vinden , daarvoor moeten betalen en/of met hun nette schoenen en kleding door het gras moeten lopen. De feest- en vergaderzaal van De Hebberd beschikt over een ruime en geasfalteerde parkeerplaats. Tevens kunnen de gasten vóór de deur afgezet worden waarna de auto op de parkeerplaats gezet kan worden.

Mogelijkheden

De zaal is geschikt voor feesten tot maximaal zo'n 65 personen. Indien er gezeten wordt is er een maximum van 40 personen. Door een chique Pagode tent te plaatsen zijn er meerdere sta en/of zitplekken te realiseren.